hlm

ECHEVERIA en andere rozetten
PACHYPHYTUM enAEONEUM.

echerveria parel

 

Wat zijn de kenmerken van een goede rozet?Een goede rozet is te herkennen aan de kleur, en de waslaag. Als de was laag op veel plaatsen beschadigd is, is dat niet goed. Evenmin is het goed,als de bladen niet aansluitend op elkaar gestapeldzijn, of als de bladen zo dun zijn, dat ze in plaats van naar boven te wijzen op de potrand liggen,of nog erger, alszij vanaf de potrand opelkaar liggen. wij zeggen dan:"Je ziet de pot er doorheen".

Parel v. Neurenberberg

echeveria lila

 

Een goede rozet kweken wordt niet betaald. De kostprijs van een plantje in een 5,5cm. pot ligt al gauw tussen de 30 en de 35 cent. Dat HLm deze verkoopt voor €.0.25 is alleen te wijten aan aan het feit dat de kwekerij is afgeschreven en dat er niet veel loon wordt opgenomen door de twee oudste maten.

Ech. Lilacina (Cruonii )

echveria setosa

 

Welke rozetten kweekt HLm? Momenteelde gewilde Perle von Nürnberg of Parel vanNeurenberg,de witte parel of Cruonii of Lilacina, Elegans, Derosa, Pedusia,setosa, Gilva,en demooieblauw/witte colorata die kostbaar is in de teelt, maar door HLm voor dezelfde prijs aan U, regelmatige klant, verkocht wordt. Maaralleen in combinatie met andere soorten, en minimaal in 10,5 cm pot.Voorts de Echeveria Agavoides, Pachyphytum hookerii en scheideckerii van alle komen er binnenkort foto op deze site.

Ech. Setosa alle maten verkocht

echeveria elegans

Eche

 

echveria gilvaechveria pelusia

Echeveria Gilva                                                 Echeveria Pelusida

echeveria colorataEch. Colorata
Powered by cms4biz.nl